Josine Droogendijk over de kleding van Máxima

Josine Droogendijk
Foto: Marije Jellema

Josine Droogendijk, auteur van de bestseller De Magie van Maxima, geeft dinsdag 8 september in de bibliotheek in Emmeloord een lezing geven over de verhalen achter de kleding van onze koningin.

Máxima’s kledingstijl is een belangrijk onderdeel van haar wereldwijde populariteit. Onze koningin houdt haar garderobe strikt in eigen hand en achter elke outfit zit een idee, een verhaal. Zo is ze de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een publiekslieveling over wiens kleding dagelijks wordt gesproken. In De magie van Máxima staan details en modefeiten die het grote publiek nog nooit hoorde, met meer dan 400 foto’s van royalty-fotograaf Patrick van Katwijk.

Over Josine Droogendijk

Josine Droogendijk begon als puber het weblog ‘Máxima is cool’. Inmiddels is haar site uitgegroeid tot de populairste royaltysite en weet ze alles over de royals, en koningin Máxima in het bijzonder. Dagelijks trekt modekoninginmaxima.nl vele bezoekers, die alles willen weten over de outfits van de koningin. Josine wordt vaak gevraagd om als expert commentaar te geven, voor zowel de dagbladen, tijdschriften als radio en televisie.

De lezing begint om 20.00 uur, Kaarten voor de lezing kosten € 5,00 voor leden en € 7,50 voor niet-leden. Kaarten zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Boekhandel Marsman is aanwezig voor de verkoop van boeken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden