Hollands genieten bij Vink Fruitboerderij

Appels plukken in de boomgaard
Foto: Vink Fruitboerderij

Zaterdag 29 augustus om 10.00 uur wordt bij Vink Fruitboerderij aan de Zuiderringweg 13 II te Kraggenburg de start van het fruitplukseizoen gevierd. Dit doen zij door de fruitpluktuin officieel te openen voor publiek.

De eerste appel wordt geplukt door Siebe Durk van Stralen. Hij mag de fruitpluktuin openen, omdat het een speciaal jaar is. Hij werkt sinds augustus 1995 bij Vink Fruitboerderij, dus dit jaar precies 25 jaar. Kom hem gezellig feliciteren met deze mooie mijlpaal.

De opening wordt gevierd met koffie, thee, appelsap en appeltaart voor de aanwezigen. Vanaf de opening is de fruitpluktuin elke woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag geopend.

De entree is gratis. De geplukte kilo’s worden afgerekend bij de boerderijwinkel.

Voor zaterdag 12 en zondag 13 september staat het jaarlijkse fruitplukweekend gepland. Dit weekend staat in het teken van Hollands genieten. Genieten van Hollands fruit plukken in de boomgaard, Hollandse lekkernijen, een gezellige markt met Hollandse streekproducten en oud-Hollandse spelletjes. Ook de boerderijwinkel is rijkelijk gevuld met vers- en streekproducten.

Tijdens het fruitplukweekend zijn de openingstijden: zaterdag 12 september van 10:00 tot 17:00 uur en zondag 13 september van 11:00 tot 16:00 uur. Kom gezellig langs en geniet van wat de natuur brengt.

De plukdagen worden georganiseerd volgens de voorschriften van het RIVM.

https://www.vinkfruitboerderij.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden