Werkzoekenden Café in FlevoMeer Bibliotheek

Foto: Pixabay.com

Het Werkzoekenden Café (WZC) is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan.

Iedere bijeenkomst is er een gastspreker aanwezig die de belangstellenden voorziet van praktische tips. Donderdag 20 augustus van 10.00-11.30 uur is een gastspreekster van Werkis uitzendbureau te gast.

Ben je op zoek naar de juiste baan? Dan kan Werkis uitzendbureau Emmeloord je tips geven bij het vinden van die baan. Al jaren is Werkis een gecertificeerde partner in de Noordoostpolder. Werkis heeft momenteel veel vacatures van uiteenlopende aard.

Tijdens het werkzoekenden café vertelt een van de medewerkers van Werkis hoe dit uitzendbureau werkt op de arbeidsmarkt. Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Anders dan anders

Vanwege de huidige maatregelen gelden er aanpassingen. Vooraf dient een plek gereserveerd te worden. Dit kan gratis via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Let op: er is plek voor maximaal 13 personen. U bent van harte welkom.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden