Pier 16 in Nagele genomineerd voor beste strandtent

Foto: Facebook Pier 16

Strandpaviljoen Pier 16 is als enige strandtent in de Noordoostpolder genomineerd voor beste strandtent. Tot en met 15 juli kun je je stem uitbrengen op het strandpaviljoen. Met je stem maak je kans op een strandbankje met all weather kussens.

Na 15 juli worden de drie populairste paviljoens per provincie en de drie populairste zoetwaterpaviljoens bezocht door verschillende mystery guests. Aan de hand van hun rapportages en de publieksbeoordelingen bepaalt de jury de beste paviljoens per provincie en de landelijke winnaar van het Beste Paviljoen van 2020.

Door de maatregelen rondom corona vindt de prijsuitreiking dit jaar niet plaats in het Beste Paviljoen van het voorgaande jaar (Dok 14 in Cadzand), maar reist de jury 30 juli langs alle winnaars om de prijzen persoonlijk uit te reiken.

De verkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van Koninklijke Horeca Nederland, Nederland Schoon, Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit en horecavakblad Entree Magazine.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden