Innovatiecluster Noordoostpolder nu ook online

Het vorig jaar november gelanceerde Innovatiecluster Noordoostpolder heeft nu ook een online gezicht, waar bovendien alle vacatures van de deelnemende bedrijven gepresenteerd worden.

Zeven bedrijven in de maakindustrie in Noordoostpolder vormen samen het Innovatiecluster Noordoostpolder. Het cluster interesseert talenten, helpt medewerkers ontplooien en ontwikkelt gezamenlijk technologie. En op de website www.icnop.nl delen ze nu ook hun vacatures.

Wethouder Hans Wijnants en gedeputeerde Jan-Nico Appelman lanceerden met een druk op de knop de website: www.icnop.nl en de huisstijl.

“Met de lancering van de website hebben we een gezicht.” aldus Roy van Enkhuijzen, programmamanager. “Hiermee behalen we onze eerste gezamenlijke resultaat. Een resultaat dat er mag zijn, het samen delen van o.a. vacatures en stageplaatsen is begonnen.”

“De confetti heeft nog wat sporen achtergelaten op het plafond. Nou ja, dat krijg je als je impact wilt maken als cluster”, aldus een glimlachende Bob Soetekouw, directeur van GB Steelgroup.

Deuken in het plafond
Deuken in het plafond

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden