27 juni Inloopbijeenkomst nieuwe ontsluitingsweg

17 jun 2023, 19:58 Nieuws
schermafbeelding 2021 03 23 om 105756
Om de zuidwesthoek van de Noordoostpolder en Urk in de toekomst bereikbaar te houden, werkt Provincie Flevoland samen met de betrokken gemeenten, de plannen voor een nieuwe ontsluitingsweg verder uit. Iedereen kan de plannen voor een nieuwe weg inzien.
TOLLEBEEK, 17-06-2023 - Vanaf 15 juni 2023 tot en met 27 juli 2023 liggen drie documenten ter inzage. De provincie roept inwoners, bedrijven en belanghebbenden uit de omgeving van de nieuwe weg op om te reageren. U kunt reageren door een zienswijze in te dienen. De documenten zijn te bekijken op www.Flevoland.nl/loket/ter-inzage .
Inloopbijeenkomst voor de omgeving
U kunt de plannen ook inzien tijdens een inloopbijeenkomst bij u in de buurt. De inloopbijeenkomst vindt plaats op 27 juni in Café-restaurant de Goede Aanloop, St. Hubertusplaats 8 in Tollebeek.
U bent van harte welkom, er is vrije inloop tussen 17.00 en 19.30 uur. Tijdens de bijeenkomst kunt u een toelichting krijgen op de documenten die ter inzage liggen, onze collega's beantwoorden graag uw vragen.
Naam gezocht voor de nieuwe weg
De provincie Flevoland start samen met de gemeenten Urk en Noordoostpolder een prijsvraag voor de naam van de toekomstige weg. Tijdens de inloopbijeenkomst wordt de prijsvraag gelanceerd. Tot en met 27 juli 2023 kunnen inwoners een originele naam bedenken voor de nieuwe, toekomstige weg in Urk en de Noordoostpolder. Doe mee; wie bedenkt de naam voor de nieuwe weg?
De winnaar krijgt voor 1 september bericht en:
  • Een Flevolands verrassingspakket;
  • Een dinerbon voor 2 personen voor De Boet of 4 x entree voor Walibi Flevoland;
  • Een uitnodiging voor de officiële opening van de nieuwe ontsluitingsweg die gepland staat in 2028.
Iedereen mag één naam insturen, dat kan tot en met 27 juli 2023 door een e-mail te sturen naar: [email protected] onder vermelding van ‘Prijsvraag naam nieuwe ontsluitingsweg Urk’ en met vermelding van telefoonnummer. Medewerkers van de gemeenten en de provincie zijn uitgesloten van deelname. Een jury bepaalt wat de meest originele en toepasselijke naam is voor het project en of de naam straks op de naambordjes wordt gebruikt.
Meer informatie over het project: www.Flevoland.nl/projecten/ontsluitingsweg-urk