Kunstenaars ontwerpen voor zorgverleners

Foto: eigen foto

Kunstuitleen Emmeloord en docenten van het cultuurbedrijf hebben een mapje met kaarten ontworpen waarvan de opbrengst naar zorgverleners gaat.

Afgelopen april was het eigenlijk de bedoeling dat de docenten samen met een aantal leerlingen een expositie zouden inrichten in Cultuurbedrijf Noordoostpolder, een eindafsluiting van het seizoen. Helaas kon dit door het coronavirus niet doorgaan. Om dit niet stilletjes voorbij te laten gaan hebben Kunstuitleen Emmeloord en Cultuurbedrijf Noordoostpolder de handen ineen geslagen.

Almas Pieters; curator Kunstuitleen Emmeloord, Rachel Onstwedder; coördinator beeldend, Jacqueline Roseboom; docente tekenen, Hester Kornelis; docente keramiek en Peter Geurts; docent tekenen & schilderen hebben samen een setje kunstkaarten gemaakt met eigen werk. Een mapje geluk. Ontwerp van het omslag is van Rachel Onstwedder.

Een mapje bestaat uit vijf exclusieve kunstkaarten en is te koop voor 10 euro. De opbrengst van dit project gaat naar www.geefvoorzorgverleners.nl Dat is steunfonds voor zorgverleners, die door blootstelling aan COVID-19 tijdens het redden van patiënten zelf het virus hebben opgelopen.

Het unieke en exclusieve mapje, waar er maar 100 van zijn gemaakt, is te koop bij Kunstuitleen Emmeloord, in de museumwinkel van Museum Schokland en bij de kassa van Theater ’t Voorhuys. Bestellen kan ook via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden