Conrad Stanen versterkt Innovatiecluster Noordoostpolder

Foto: Innovatiecluster Noordoostpolder

Innovatiecluster Noordoostpolder, het cluster van bedrijven in de maakindustrie, is versterkt met de toetreding van Conrad Stanen.

Conrad is een internationale, innovatieve organisatie uit Nederland met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van klantspecifieke verticale grondboorinstallaties en onderdelen. Conrad ontwikkelt grondboormachines en toebehoren met de hoogste kwaliteit die zich onderscheiden in vermogen, snelheid, veiligheid, duurzaamheid en bedieningscomfort. Een voorbeeld is te zien op de foto, waar Bram Muurlink, managing director, bij een WRU 60 – Bron-regeneratiehaspel op rups staat.  

Het cluster draait om productiebedrijven die machines en onderdelen van staal produceren, van snijden en frezen tot lassen en 3D printen. Door intensief samen te werken met opleiders, onderwijsinstellingen, brancheverenigingen en kennisinstellingen, wil het innovatiecluster scholieren verleiden om techniek te kiezen (boeien), blijven investeren in medewerkers (borgen), de regio vanuit technologie op de kaart zetten (PR) en gezamenlijk innoveren (innovatie).

Voorzitter Auke Sjoerd Tolsma, directeur bij PolderStaal Producties: “We zijn blij met de komst van Conrad Stanen. Bram is een ondernemer die niet alleen geïnteresseerd is in goed onderwijs in de regio, maar ook in kennisdeling. Samen staan we sterker. En als cluster zetten we ons hier graag voor in.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden