Kledingverkoop voor MAF

Het gezin Arjan en Aartje Paas.
Het gezin Arjan en Aartje Paas.
Foto: eigen foto

Om het werk van Genemuider MAF-piloot Arjan Paas door te laten gaan, organiseert de Thuisfrontcommissie jaarlijks verschillende acties om de uitzending te bekostigen. Gelukkig zijn er ook veel sponsoren.

MAF staat voor Mission Aviation Fellowship. Een MAF-piloot ontvangt geen salaris, maar moet zelf in zijn onderhoud voorzien. De ThuisFrontCommissie (TFC) van het gezin helpt daarbij. Eén van de acties die de TFC jaarlijks, twee keer, organiseert is de kledingverkoop.

Het is de dames van het kledingcomité van de “MAF-winkel” opnieuw gelukt om een prachtige collectie kleding samen te stellen. Het betreft kinderkleding, dameskleding en een beetje herenkleding. De collectie bestaat uit nieuwe kleding en goede, schone 2e hands kleding. Er is veel merkkleding bij. Bovendien zijn er schoenen en accessoires.

Dankzij de vele gevers is er weer heel veel keus. Iedereen wordt dan ook hartelijk uitgenodigd om de “winkel” te bezoeken.

Opening ‘winkel’

De “winkel” is gehuisvest op Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden en de eerste dag dat de winkel open is is woensdag 18 maart vanaf 9 uur.

Tegenover deze locatie is een groot parkeerterrein (bij de Oosterholthoeve). Bezoekers worden ook dringend verzocht daar gebruik van te maken, zodat er geen hinder ondervonden wordt van langs de straat of op het erf geparkeerde auto’s. Fietsen graag meenemen tot achter de loods waar de ingang van de “winkel” is.

De prijzen van de artikelen zijn aantrekkelijk laag. Het is ook de moeite waard om vaker dan één keer te komen winkelen, want regelmatig worden de rekken weer bijgevuld met andere kleding (outlet en 2e hands).

De opbrengst is dus zoals altijd voor het MAF-pilotengezin Arjan en Aartje Paas en hun kinderen die nu werkzaam zijn in Papoea Nieuw-Guinea (PNG). Zie www.bushpiloot.nl en www.MAF.nl/paas

Inleveren kleding

Ook  kleding, die u voor dit doel beschikbaar wilt stellen, is heel welkom. Deze kan worden ingeleverd tijdens de openingsuren van de “winkel” of het hele jaar door op de volgende adressen.

Ybke Slotboom, Monnikenstr. 34, IJsselmuiden 

Nieske Dekker, Kwikstaart 3, IJsselmuiden 

Nelly Paas, Leeuwerik 27, Genemuiden

Esther van de Weg, Prikker 61, Genemuiden 

Henrieke Paas, Buitendijksweg 5, Kampen

Iedereen die wil helpen, kan ook helpen door (nog) meer bekendheid te geven aan deze kledingverkoop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen