Pier16 Flevolands ‘Strandpaviljoen van het jaar’

Pier16 bij Schokkerhaven is verkozen tot ‘Strandpaviljoen van het jaar’ in Flevoland en heeft zich daarmee gekwalificeerd voor de landelijke verkiezing.

De Nederlandse Horeca Prijzen zijn de awards voor horecagelegenheden die volgens de gasten in hun eigen provincie een titel verdienen. Horeca zorgt lokaal voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Daarom wordt in iedere gemeente van Nederland gezocht naar horecagelegenheden die een titel verdienen. Bij het stemmen mogen de gasten van de deelnemende horecagelegenheden cijfers geven voor de prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid. 

Pier16

Het stoere restaurant Pier16 heeft de titel strandpaviljoen van de provincie Flevoland in ontvangst mogen nemen. Pier16 is gelegen op een prachtige locatie aan het Ketelmeer. Het restaurant heeft een menukaart met voor ieder wat wils en serveert rustieke gerechten met ingrediënten uit de omgeving.

Award Festival

De provinciewinnaars kunnen zich tijdens het Award Festival op 20 januari in Aalsmeer laten huldigen door Jan Versteegh, Kim Kötter en Miss Nederland Rahima Dirkse. Ook worden hier de landelijke winnaars bekendgemaakt door de vakjury, bestaande uit vier professionals uit de horecabranche.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden