Gastvrijemmeloord.nl digitale toegang centrum Emmeloord

Foto: gastvrijemmeloord.nl

De stichting Centrum Management Emmeloord (CME) en gemeente Noordoostpolder hebben samen de schouders gezet onder de vernieuwde website Gastvrij Emmeloord.

De site is de digitale toegang tot het centrum. Alle informatie over winkelen, eten en drinken, evenementen, bouwen, wonen en ontwikkelingen in het centrum overzichtelijk bij elkaar.

De CME en gemeente Noordoostpolder zijn beiden actief in het centrum. Vanuit verschillende invalshoeken, maar wel met een gezamenlijk doel: het realiseren en onderhouden van een mooi en levendig centrum. Hierover is veel informatie beschikbaar die op verschillende websites te vinden was. Door het samenvoegen van deze sites is een overzichtelijke site ontstaan met daarop alle centruminformatie.

U vindt er niet alleen informatie over winkels, restaurants en evenementen. Ook informatie over bouwprojecten, centrumontwikkelingen en verkeer zijn op Gastvrij Emmeloord te vinden. Een gezamenlijk redactie zorgt ervoor dat de site actueel blijft en waar nodig wordt doorontwikkeld.

U vindt de site via www.gastvrijemmeloord.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen