Flevomeer Bibliotheek start met Seniorcafé

Foto: Pixabay.com

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder start met ingang van 17 oktober met een maandelijks Seniorcafé. Naast ontmoeting staat er een onderwerp centraal.

Zo lang mogelijk veilig in je eigen huis wonen. Vitaal midden in het leven staan. Je eigen zaken zelfstandig regelen. Nieuwe mensen ontmoeten. Dit zijn enkele thema’s van het maandelijkse Seniorcafé in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

“In gesprekken met senioren ontdekten we dat mensen veel vragen over deze onderwerpen hebben en niet altijd weten waar ze terecht kunnen met die vragen”, vertelt Petra Meijer van FlevoMeer Bibliotheek, “wij helpen ze graag tijdens het maandelijkse Seniorcafé dat we in samenwerking met verschillende instellingen organiseren”.

Het Seniorcafé is iedere derde donderdag van de maand van 14.00-16.00 uur. Iedere maand zal er een onderwerp worden behandeld dat de doelgroep bezighoudt.

Oude en Nieuwe Land

Gonny Schot van Ledenvereniging Oude en Nieuw Land verzorgt donderdag 17 oktober het eerste Seniorcafé. Zij komt deze middag uitleg geven over wat de ledenvereniging kan betekenen voor met name ouderen.

Over FlevoMeer Bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek: waar je welkom bent, een goed gesprek kunt voeren, kennis en cultuur haalt, brengt en deelt, elkaar ontmoet en jezelf kunt zijn. We zijn een neutrale plaats in de samenleving waar iedereen, zonder waardeoordeel, betrouwbare informatie en kennis kan vinden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden