Banenpoort, groot banenevent in Emmeloord

Foto: WerkCorporatie

Op zoek naar werk in Noordoostpolder of op Urk? Op woensdag 25 september 2019 is er een groot banenevent in Emmeloord met ruim 50 bedrijven uit de buurt.

Alle branches zijn vertegenwoordigd: van zorg tot defensie en van brandweer tot ICT. Het event is van 16.00 tot 20.00 uur bij ROC Friese Poort aan de Espelerlaan. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Vacatures en workshop

Onder het motto ‘Banenpoort – op weg naar werk!’ presenteren de werkgevers zich aan iedereen die werk zoekt in Noordoostpolder en Urk. Elke bedrijf komt met een vacature of een stageopdracht. Niet alleen vinden bezoekers er bedrijven uit de buurt, ook kunnen zij hun CV laten controleren, is er een workshop Leven Lang Ontwikkelen en kan er een nieuwe profielfoto worden gemaakt.

www.banenpoort.nl

De bedrijven die zich presenteren zijn te vinden op www.banenpoort.nl Zo kunnen bezoekers zich van te voren oriënteren op de beschikbare vacatures. Voor het beste resultaat wordt iedereen opgeroepen een aantal keer zijn of haar CV uit te printen en mee te nemen.

Organisatoren

Het event is een initiatief van de WerkCorporatie, UWV gemeenten Noordoostpolder en Urk, ROC Friese Poort, Bedrijven Actief Noordoostpolder, de Ondernemers Vereniging Groendorpen en Flevoland Werkt!

Het is het derde banenevent van de WerkCorporatie en UWV dat samen met Flevoland Werkt! wordt georganiseerd. Flevoland Werkt! zet zich in voor de werkgelegenheid in Flevoland en heeft in dat kader ook bijgedragen aan werkevents in Dronten, Lelystad en Almere.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden