Onthulling Wensboom door Burgemeester Harald Bouman en bewoner Kometenflat

Foto: https://benefietvoornop.nl/

Stichting Benefiet voor NOP nodigt iedereen uit tot het bijwonen van de onthulling van de Wensboom, met het ophangen van de eerste wens door Burgemeester Harald Bouman en bewoner van de Kometenflat (Philadelphia) Johan Tiessens.

Het bestuur en vrijwilligers van de Stichting Benefiet voor NOP brengen hiermee weer een prachtig initiatief voor het voetlicht.

Met medewerking van standbouwbedrijf Custom Media is een Wensboom gemaakt. Voor € 0,50 kan men een kaartje met een reële wens in de boom hangen. Op zaterdag 11 mei tijdens de Moederdagbraderie worden er drie wensen door de Nederlandse band “ANCORA” uit de wensboom getrokken, die door de Stichting gerealiseerd gaan worden. De opbrengst van de wenskaartjes wordt gebruikt voor goede doelen zoals een hulphond voor Jari. Zie daarvoor https://benefietvoornop.nl/lopende-projecten-2/.

De Wensboom maakt de komende maanden een reis door de Noordoostpolder. Zaterdag 23 februari om 15.00 uur begint deze reis bij het verzorgingshuis Wittestijn, Revelsant 82 te Emmeloord in het bijzijn van alle bewoners, gasten en Burgemeester Bouman.

Daarna staat de boom enkele dagen in de dorpen bij achtereenvolgens cultureel centrum De Stiepe in Rutten, supermarkt Spar in Ens, supermarkt Attent in Bant, supermarkt Attent in Espel, supermarkt Spar in Nagele en Danny’s Snackbar in Marknesse. Daarna staat de Wensboom in Emmeloord bij Intratuin aan de Espelerweg 11, tuincentrum Welkoop aan de Industrieweg 6, Max Vitaal aan de Deel 12, supermarkt Jumbo in de Lange Nering en eindigt de reis weer bij Verzorgingshuis Wittestijn.

Net als bij al die andere evenementen en initiatieven wil de Stichting Benefiet voor NOP, met al haar vrijwilligers, ook met de Wensboom een actieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van en betrokkenheid bij en voor elkaar in de Noordoostpolder. En dankzij de onbetaalde inzet van alle aan de Stichting verbonden vrijwilligers komt de opbrengst ten goede aan een lokaal goed doel.

Voor verdere informatie wordt verwezen naar de website https://benefietvoornop.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen