Uit-jeTent gaat verder onder de vlag van StEP

Samenwerking StEP en Uit-je Tent
Foto: Pim van der Maden

Vanaf nu gaat het festival Uit-jeTent verder onder de vlag van StEP. Uit-jeTent bestaat acht jaar en is een jaarlijks meerdaags evenement met allerlei activiteiten op en rond vier festivalterreinen.

Daarnaast kun je deze activiteiten combineren met mooie overnachtingen op unieke kampeerplaatsen. Eigenlijk kun je gewoon je eigen festival samenstellen! Kies zelf wat bij jou past: Bourgondisch Schokland, Buitengewoon Creatief, Natuur & Actief of ga je voor het drukbezochte Foodfestival? Voor elk wat wils!

StEP (Stichting Evenementen en Promotie) Noordoostpolder heeft als één van haar doelen het promoten van de Noordoostpolder. Dit doen zij door het organiseren van leuke festivals en evenementen.

“Uit-jeTent is een hele mooie aanvulling op ons portfolio. Een festival met dit concept hebben wij nog niet binnen StEP,” aldus Gert Gieskens (voorzitter StEP Bestuur).

Peter Meurs (Bestuurslid Uit-jeTent): “Nu wij met ons festival onder StEP vallen kunnen we toewerken naar een verdere professionalisering van het festival. Uit-jeTent is pure gebiedspromotie, het professioneel wegzetten van het festival vinden wij als commissie zeer belangrijk.”

Met de komst van Uit-jeTent heeft StEP een zeer uiteenlopend pakket aan evenementen die bijdragen aan de promotie van de Noordoostpolder in binnen- en buitenland. StEP organiseert samen met vrijwilligers de volgende festivals: Nieuwjaarsfestival, Nacht van Oranje Emmeloord, Tulpenfestival, Groendag, Uit-jeTent, Pieperfestival, Sinterklaasfeest en Kerstmarkt.

Meer informatie over het Uit-je Tent festival vind je op www.uit-jetent.nl.

Reacties

article
20474
Vanaf nu gaat het festival Uit-jeTent verder onder de vlag van StEP. Uit-jeTent bestaat acht
https://noordoostpolder.nieuws.nl/nieuws/20474/uit-jetent-gaat-verder-onder-de-vlag-van-step/
2019-02-09T13:06:07+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/02/09130503/StEP-en-Uit-jeTent-gaan-samen-%C2%A9pimvandermaden.jpg
festival, Noordoostpolder, StEP, StEP NOP, Uit-je Tent, Uit-jeTent
Nieuws