Provincie optimaliseert informatie Flevowegen

Foto: Flevowegen.nl

Alle informatie over wegen, fietspaden en vaarwegen op één plek en een nieuwe sms-waarschuwingsdienst voor (vaar)weggebruikers in Flevoland.

Met de nieuwe website ‘flevowegen.nl’ wil provincie Flevoland de weg- en vaarweggebruikers optimaal informeren, zodat zij vlot en veilig naar hun bestemming kunnen komen.

Werkzaamheden aan wegen, fietspaden, bruggen en sluizen en omleidingsroutes staan op het platform overzichtelijk bij elkaar. Ook de onverwachte stremmingen als gevolg van bijvoorbeeld een ongeluk zijn er vinden. Verder is te zien welke grote verbeteringen er de komende jaren op stapel staan.

SMS-waarschuwingsdienst

Via de site flevowegen.nl start ook de pilot van een waarschuwingsdienst per sms waar de bezoeker zich voor kan aanmelden. Als er iets aan de hand is op de door de bezoeker aangegeven routes wordt men hiervan per sms op de hoogte gesteld.

Samen met de gebruikers van deze nieuwe service wil de provincie de sms-waarschuwingsdienst verder uitbouwen. De bezoeker kan namelijk ook zelf een melding sturen over een mogelijke verbetering of een gevaarlijke situatie.

Voor meer informatie: www.flevowegen.nl

Reacties

article
20116
Provincie optimaliseert informatie Flevowegen
Alle informatie over wegen, fietspaden en vaarwegen op één plek en een nieuwe sms-waarschuwingsdienst voor
https://noordoostpolder.nieuws.nl/nieuws/20116/provincie-optimaliseert-informatie-flevowegen/
2019-01-10T15:27:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/01/10152658/Schermafbeelding-2019-01-10-om-15.09.04-copy.jpg
Nieuws