Ga deze zomervakantie op wereldreis

zomervakantie: lori's voeren
zomervakantie: lori's voeren
Foto: https://www.orchideeenhoeve.nl/

Zet deze zomervakantie koers naar de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en beleef een waanzinnig jungle-avontuur in eigen land.

Reis samen met jouw expeditiegenoten door de jungletuinen en ontdek wereldse bestemmingen als Azië, Costa Rica en het Amazone Regenwoud. Volg de wildpaden, ontmoet de meterslange zomergasten in het Jungletheater, fladder mee met duizenden vlinders en bewonder de flamingo’s in het gloednieuwe Makirijk. En dat ultieme vakantiekiekje? Die maak je deze zomer natuurlijk in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin of met een kleurrijke lori op je hoofd!

Zomergasten zetten de Orchideeën Hoeve op stelten

Strijk deze zomervakantie neer op één van de boomstamzitjes in het Jungletheater en maak tijdens de dagelijkse jungleshow kennis met de reusachtige zomergasten. Elke dag vertellen onze rangers jou om 14:00 uur alles over de talenten uit de jungle en kom je oog in oog te staan met de griezeligste dieren. Weet jij het hoofd koel te houden wanneer de meterslange zomergast tevoorschijn komt?

Zomeractie! Gratis speurtocht

Bij aankoop van een kinderentreebewijs (4 t/m 12 jaar) ontvang je in de zomervakantie onze speurtocht ‘Freek Ducks talentenjacht’ helemaal gratis*! Ga samen met Freek Duck op avontuur in de jungle, voer spannende opdrachten uit en help dit avontuurlijk eendje aan de titel ‘Ster van de jungle’. *Deze actie is alleen geldig in de zomervakantie van 7 juli tot en met 2 september 2018.

Overdekte speeltuin

Na afloop van de speurtocht kun jij je helemaal uitleven in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Terwijl jouw expeditiegenoten genieten van een lekkere dorstlesser in de naastgelegen ‘Zwevende’ Bloementuin, kun jij lekker klimmen en klauteren in deze indoorspeeltuin van maar liefst 1.000 vierkante meter groot. Tip: neem droge kleding en schoenen mee voor onbezorgd speelplezier!

De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen