Plaatjesalbum Tollebeek

Plaatjes bij de boodschappen bij Attent in Tollebeek
Plaatjes bij de boodschappen bij Attent in Tollebeek
Foto: http://tollebeek.nl/

Het wordt echt een boek voor, door en over Tollebekers!

Attent supermarkt in Tollebeek en de verenigingen uit Tollebeek kunnen met trots melden dat zij hebben besloten samen een plaatjesalbum uit te geven. De komende maanden worden de voorbereidingen getroffen voor deze unieke actie. Is jouw vereniging niet benaderd en willen jullie wel graag in het boek? Neem dan snel contact op met Gera Zwier, PromUnique B.V., 0341-261170, www.promunique.nl.

Het plaatjesalbum is een fantastische actie voor iedereen, jong en oud, ontzettend leuk en spannend. De grote uitdaging is om alle plaatjes te verzamelen!

Het verzamelen van plaatjes van landelijke sporters is al een hype, maar het verzamelen van plaatjes van vriendjes en vriendinnetjes van je eigen clubs is nog veel leuker.

Welke spelers zitten er dit keer in het pakje? Heb ik nu eindelijk de keeper of de trainer. Is mijn eigen team nu compleet? Of is deze dan echt die met mijn opa en papa?

Bedoeling is dat deze actie dit jaar in het najaar gaat plaats vinden. Het leuke is dat niet alleen alle verenigingen mee mogen doen maar dat er ook een stukje historie over Tollebeek in komt te staan.

Tijdens de actieperiode worden bij een bepaald boodschappenbedrag de plaatjes uitgegeven in zakjes met daarin stickers waarop leden van de deelnemende verenigingen staan afgebeeld. Deze stickers kunnen worden verzameld in een speciaal album.

Wanneer jouw vereniging meedoet, noteer dan alvast in je agenda dat de fotodag gaat plaats vinden op zaterdag 15 september bij MFC de Pionier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen