Afsluiting Domineesweg voor aanleg afslag 11 Beaufort

Er wordt een linksafvak aangelegd bij 11 Beaufort.
Er wordt een linksafvak aangelegd bij 11 Beaufort.
Foto: Maps Google

De N352 Domineesweg is minimaal één weekend afgesloten voor het verkeer. Dit vanwege de aanleg van een linksafvak naar het bezoekerscentrum van het Windpark.

Het eerste weekend is van vrijdag 6 juli 22.00 uur tot en met maandag 9 juli 05.00 uur. In geval van slecht weer of tegenslag is de Domineesweg ook een tweede weekend afgesloten, van vrijdag 13 juli 22.00 uur tot en met maandag 16 juli 05.00 uur.

Voorafgaand aan de afsluiting worden vanaf maandag 2 juli al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in de berm. Hiervoor is geen wegafsluiting nodig. De asfalteringswerkzaamheden zijn in het weekend gepland om de overlast voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken. Op zondag wordt enkel tussen 13.00 en 00.00 uur gewerkt.

Omleidingsroute

Tijdens de afsluiting geldt een omleidingsroute. Deze route loopt via de A6 en de Urkerweg. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Ook zijn verkeersregelaars aanwezig.

De Domineesweg is tijdens de werkzaamheden afgesloten tussen de rotonde met de Zuidermeerweg en de kruising met de Monnikenweg. De genoemde rotonde en kruising blijven tijdens de werkzaamheden geopend; de kruising Karel Doormanweg/Domineesweg is afgesloten.

Het fietspad is tijdens de werkzaamheden gewoon geopend.

Voor meer informatie: Aanleg linksafvak bij Beaufort Domineesweg

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen