Finale afwerking Onder de Toren en rotonde

Foto: @GemeenteNOP

In de week van 16 tot en met 20 april wordt de toplaag asfalt aangebracht op Onder de Toren en de kruising en rotonde aan weerszijden. Dit kon vanwege de buitentemperatuur niet direct na de werkzaamheden plaatsvinden.

De toplagen asfalt worden aangebracht en er komen definitieve wegmarkeringen. Dat betekent nog een weekje omleidingen.

Op maandag 16 april starten de frees- en reinigingswerkzaamheden op de wegen Onder de Toren, Espelerlaan, Zeeasterstraat, en de Koningin Julianastraat, inclusief de rotonde. Deze wegen worden dan afgesloten voor verkeer tot en met 20 april.

De Korte Dreef is alleen dinsdag 17 april afgesloten. Alleen busverkeer op de Korte Dreef is mogelijk vanaf de kruising met de Nagelerweg tot aan de inrit van het busperron. Bewoners kunnen via het fietspad en de stoep lopend hun huis bereiken.

Van 17 t/m 20 april worden de wegen Onder de Toren, Espelerlaan, Zeeasterstraat, en de Koningin Julianastraat, inclusief de rotonde geasfalteerd en worden de wegmarkeringen aangebracht.

Op vrijdag 20 april eind van de middag gaan de wegen weer open voor al het verkeer. We beseffen dat hierdoor overlast zal ontstaan. Als het gereed is kan het verkeer er weer veilig en vlot langs.

Wie over de werkzaamheden vragen heeft kan contact opnemen met de heer J. Verhage van de gemeente, via 06-48 13 46 60 of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen