Dré de Bruijn Polderpionier 2017

V.l.n.r. Polderpionier 2017 Dré de Bruijn en Henk Orsel van de Ronde Tafel
V.l.n.r. Polderpionier 2017 Dré de Bruijn en Henk Orsel van de Ronde Tafel
Foto: StEP

Dré de Bruijn is uitgeroepen tot Polderpionier 2017 vanwege zijn grote verdiensten op allerlei terrein.

Henk Orsel van Tafelronde 49 Noordoostpolder overhandigde hem deze ereprijs op 6 januari 2018 tijdens het jaarlijkse Nieuwsjaarsfestival van StEP in het Voorhuys in Emmeloord

Polderpionier

Dré de Bruijn is zo’n 30 jaar voorzitter geweest van de stichting Draf- en rensport Noordoostpolder. Hij organiseerde elke zomer meerdere draverijen en was de drijvende kracht achter deze paardenkoersen op de grasbaan aan de Sportlaan die jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

Tevens is hij jarenlang voorzitter geweest van de woningbouwvereniging Noordoostpolder, wat later Mercatus werd. Hij zette zich volop in voor een eerlijk woningbeleid. Verder was hij bestuurlijk actief binnen het onderwijs, de politiek, de kerk, het waterschap en enkele serviceclubs.

In het filmpje dat vooraf is opgenomen werd De heer de Bruijn verrast door Henk Orsel van Tafelronde 49 Noordoostpolder. Het filmpje staat gedeeld op https://www.facebook.com/TafelRonde49Noordoostpolder

Tafelronde 49 Noordoostpolder

Tafelronde 49 Noordoostpolder staat voor vriendschap en zelfontwikkeling. Tevens ondersteunen ze verschillende lokale, nationale en internationale initiatieven waaronder die van de Polderpionier. Jaarlijks reiken ze deze prestigieuze prijs uit aan een inwoner van de Noordoostpolder die zich uitzonderlijk en vernieuwend heeft ingezet voor de Polder en haar inwoners.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen