MOK-talk orgaandonatie

Foto: Flickr.com

Orgaandonatie is het onderwerp dat in de MOK-talk van zondag 5 november 2017 belicht wordt. Lokale sprekers zijn Jan van Faassen, Ella Oost en Dineke en Mark de Vries.

In januari van 2018 wordt het wetsvoorstel over orgaandonatie ingebracht in de Eerste Kamer. Indien het voorstel definitief wordt vastgesteld dan is het voor iedereen “JA, tenzij….” Wat is uw mening?

Het onderwerp Orgaandonatie laat zich vanuit allerlei invalshoeken bespreken. Huisarts Jan van Faassen belicht de medische kant van het onderwerp. Ella Oost, gespreksleider bij veel bijeenkomsten m.b.t. rouwverwerking zal de ethische kant bespreken en Dineke en Mark de Vries, gever en ontvanger van een orgaan vertellen wat zij hebben meegemaakt en nog meemaken.

Het onderwerp is best beladen en veel mensen hebben een mening. Na de inleiders is het tijd om met elkaar te praten over het onderwerp. Bezoekers kunnen hun mening geven en luisteren naar inzichten van anderen. Als het wetsvoorstel wordt aangenomen dan gaat het onderwerp iedereen aan.

MOK-talk, zondag 5 november 11.00-12.30 uur in de Bantsiliek in Bant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen