Pionieren begint bij goede website

07 sep 2017, 19:51 Nieuws
websites pioniers
Hoe vooruitstrevend zijn de Pioniers van de Toekomst? Waar staan de Energiepioniers voor? En wat kan de energiecoach voor mij betekenen? Drie vragen die worden beantwoord door drie nieuwe sites.
De websites www.pioniersvandetoekomst.nl en www.energiepioniers-nop.nl zijn vernieuwd en tegelijkertijd met de nieuwe gelieerde website www.energiecoachnop.nl gelanceerd.
„We zijn blij met deze stap op het gebied van communicatie”, zegt Henk Tiesinga, voorzitter van de Stichting Pioniers van de Toekomst (PvdT). „De PvdT is in vijf jaar een volwassen, brede organisatie geworden met meerdere themagroepen. Dat vraagt om professionele ondersteuning op het gebied van communicatie. Een website is daar een essentieel onderdeel van.”
De stichting PvdT stimuleert duurzaam denken en handelen in Noordoostpolder en omgeving. De Coöperatieve Vereniging Energie Pioniers Noordoostpolder (EPN) zet lokale duurzame energieprojecten op, levert duurzame energie en bevordert energiebesparing en bewustwording op het gebied van energiegebruik. Energiecoach Noordoostpolder is daar een voortvloeisel van.
Marinus de Vries is de energiecoach in persoon. Hij komt desgevraagd aan huis voor een eerste adviesgesprek over onder meer energiebesparing en investering in duurzaamheid. Daarnaast houdt hij iedere woensdagmiddag spreekuur in de Rabobank in Emmeloord.
Hij zegt over www.energiecoachnop.nl: „Tachtig procent van de aanvragen voor een huisbezoek krijg ik via de website. Een goede website is een eerste binnenkomer, daar kun je niet meer zonder”.