Vestiging GroenExpertise in Dyntes Tech Park

Dyntes Tech Park (achterzijde)
Dyntes Tech Park (achterzijde)
Foto: FlyingFlevoland

Schadebureau GroenExpertise zocht een nieuwe locatie met een ‘groene’ uitstraling en vond die in Dyntes Tech Park aan de rand van het Waterloopbos.

Martin Daniëls is sinds anderhalf jaar eigenaar van het bedrijvenverzamelgebouw in het Waterloopbos. Hij woont zijn hele leven al aan de Voosterweg in Marknesse waar ook het voormalige waterloopkundig laboratorium gevestigd is. De bijzondere waarde van het pand ontdekte hij echter pas, toen het hem te koop werd aangeboden.

Het voormalige waterlab was toen al enige jaren een bedrifsverzamelgebouw op het gebied van geomatica. In samenspraak met de huurders verbreedde Daniëls de doelstelling naar vestiging van bedrijven die elkaar kunnen versterken.

Unique selling point

De ligging van het pand ziet hij als unique selling point: ,,Wat is er nu mooier dan in de pauze van je kantoor zo het bos in te lopen?’’ Dat ontdekte ook Theo Groen, eigenaar van GroenExpertise.

Groen is opgegroeid in de Noordoostpolder, maar hield tot voor kort kantoor in Lelystad. Het schadebureau behandelt verzekeringszaken in de agrarische sector, groene ruimte en het MKB.

Dyntes Tech Park, gelegen in het groen en gericht op innovatie en duurzaamheid, sluit prima aan bij de doelstelling van GroenExpertise: ,,We brengen rust, overzicht en uitkomst bij complexe verzekeringszaken”.

Voor meer informatie: www.groenexpertise.nl en www.dyntes-techpark.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen