Belangstelling voor Nationaal ZorgFonds

Belangstelling voor informatiebijeenkomst Nationaal Zorgfonds
Belangstelling voor informatiebijeenkomst Nationaal Zorgfonds
Foto: comité Nat. Zorgfonds

Ruim 120 belangstellenden kwamen donderdag 26 januari naar de informatiebijeenkomst over het Nationaal ZorgFonds in de Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord. Wie wil dat het Zorgfonds er komt, moet in beweging komen.

Het comité Nationaal ZorgFonds vindt dat er op dit moment een boete van € 385,- staat op ziek zijn: het eigen risico. ,,De zorg is veel te bureaucratisch. Schaf de zorgverzekeraars af en zet één Nationaal ZorgFonds op. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie. En zonder eigen risico.”

Omdat het Nationaal ZorgFonds in Noordoostpolder en Urk al op 1.200 mensen kan rekenen, vond het comité Nationaal ZorgFonds in de Noordoostpolder het tijd worden om een bijeenkomst in Emmeloord te organiseren.

Op deze avond is meer informatie gegeven over het Nationaal ZorgFonds door middel van gastsprekers als Lilian Marijnissen (kandidaat kamerlid SP) en Gert Muller (Gezins- en relatietherapeut).

Alle aanwezigen reageerden met handopsteking dat zij willen dat er iets gaat veranderen in de zorg. De mededeling aan het publiek was dat de verkeizingen het verschil niet gaan maken: ,,Er gaat niets veranderen als jullie niet in beweging komen”.

Op 18 februari wordt het Nationaal Zorgdebat gehouden. We in actie wil komen kan mee met een bus die vanuit Emmeloord vertrekt. Vanuit de zaal was hier veel animo voor. Voor meer informatie en deelname: www.nationaalzorgfonds.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen