Valentijns actie Kuinderbos – Harco Bergman & Magnolia Weddingplanner

Foto: Magnolia Weddingplanner

Wil jij je partner op een unieke locatie ten huwelijk vragen? Je bent stapel verliefd en weet zeker dat je je droompartner hebt gevonden en dat jullie samen heel erg oud willen worden. Je wilt hem of haar ten huwelijk vragen maar weet even niet een originele manier!

Wegens groot succes bieden Staatsbosbeheer en Magnolia Weddingplanner jou de kans om ook op woensdag 14 februari a.s. tijdens een speciale gratis Valentijns actie je partner ten huwelijk te vragen. Op deze gloednieuwe officiële trouwlocatie bij de Schoterplas in Bant, te midden van de natuur. Aan de rand van het Kuinderbos midden in de Noordoostpolder staat sinds een paar maanden deze ‘burcht” op een
heuvel met prachtig uitzicht! Wij zorgen voor de fakkels, aankleding en natuurlijk een glas bubbels om te proosten op jullie geluk. Als klap op de vuurpijl zal dit alles gefilmd worden door een professionele drone fotograaf.

Wil jij gebruik maken van deze mega kans en wil jij je partner op deze unieke locatie ten huwelijk vragen? Meld je dan nu aan! Stuur een mail naar j[email protected] dan gaan wij jou helpen. Wees er snel bij want er is maar beperkt plek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen