Brennels voorbeeld van ‘landschap van de toekomst’

In aflevering 2 van ‘Op reis door Flevoland’ neemt wethouder Wiemer Haagsma gedeputeerde Jan de Reus mee naar Brennels. Hij is er trots op.

Met het Programma Landschap van de Toekomst wil de provincie het landschapsbeleid actualiseren en tegelijkertijd voor komende generaties bewaren. Het programma werkt de visie uit in concrete doelen voor de komende jaren. Hierbij werkt de provincie nauw samen met gemeenten, waterschap, terreinbeherende organisaties en andere initiatiefnemers.

In een serie filmpjes van provincie Flevoland gaat gedeputeerde De Reus met wethouders mee naar hun favoriete plekken in hun gemeenten. In aflevering 2 vertelt wethouder Haagsma van gemeente Noordoostpolder waarom hij Brennels ziet als een goed voorbeeld van anders omgaan met vrijkomende erven.

Het Ontwerp Programma Landschap van de Toekomst ligt van vrijdag 16 april tot en met donderdag 27 mei 2021 ter inzage. In die periode kan iedereen een zienswijze indienen bij de provincie. Voor meer informatie: www.flevoland.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen