Drukte bij Humanitas Formulieren Inloop

EMMELOORD – Humanitas Thuisadministratie hielp in de eerste zes weken van 2016 tientallen mensen met formulieren invullen.

Humanitas Noordoostpolder biedt tijdelijk hulp bij thuisadministratie, opvoeden, opgroeien, het schrijven van levensverhalen, rouw en zingeving. Elke dinsdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur kunnen inwoners uit de Noordoostpolder hulp krijgen. Humanitas is gevestigd op de derde verdieping van het Dokter J.H. Jansencentrum aan de Urkerweg in Emmeloord.

Ankie Kamp is coördinator van de Thuisadministratie van Humanitas Noordoostpolder. Ankie Kamp: “Steeds meer mensen hebben moeite om hun administratie op orde te houden. Veel ouderen, maar ook jongeren raken tussen de stapels papieren het overzicht wel eens kwijt. Dit geeft onrust en spanning. Bovendien kunnen er betalingsachterstanden ontstaan, met mogelijk nare gevolgen”. Voor veel mensen is de drempel om naar een hulpverlener te stappen erg groot. En dat is de reden dat Humanitas met een laagdrempelige formuliereninloop is begonnen.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden