Tiende KunstExpo Flevoland groot succes

Opening 10e KunstExpo Flevoland
Opening 10e KunstExpo Flevoland
Foto: Alice Valk

De tiende KunstExpo Flevoland in de Bantsiliek trok afgelopen weekend honderden bezoekers en is daarmee een groot succes! Heel wat kunstvoorwerpen, schilderijen, glasobjecten, sieraden, tassen en keramiek wisselden van eigenaar. Zowel de kunstenaars als de bezoekers zijn dan ook tevreden. Dit blijkt onder andere uit de enquête die de organisatie onder de kunstenaars heeft gehouden.

BANT, 20-01-2024 Alle bezoekers konden via een gratis lot meedingen naar een kunstwerk van één van de 22 deelnemende kunstenaars. Maar liefst 593 lootjes zijn er ingeleverd. Zondag trok afscheidnemend voorzitter Tineke Smit het winnende – voor haar laatste – lootje, waarna Annemiek Marinussen als nieuwe voorzitter de winnares, Mirjam de Wit, bekend maakte. Zij koos voor de mooie tas van kunstenares Trudi de Kreek. Blij verrast was ze met de prijs: ‘ik win nooit wat, super bedankt!’

Wethouder Toon van Steen opende op zaterdag samen met Tineke Smit de expositie met het verven van een grote 10 op een canvasdoek. De deelnemende kustenaars schreven op het doek een wens, waarmee het een mooi aandenken aan tien keer KunstExpo Flevoland is geworden.

https://kunstexpoflevoland.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen