Dijkwegen rotonde Ganzenweg – Knardijk afgesloten

Foto: Pixabay.com

Vanaf maandag 7 februari tot maandag 21 februari gaan de dijkwegen naar Zeewolde (N707) en Biddinghuizen (N306) volledig afgesloten worden. Voor het verkeer betekent dat voor deze richtingen een omleiding via de N302 Ganzenweg naar de N305 Gooiseweg waar via borden de juiste richting wordt gewezen.  Deze omleiding geldt ook voor het verkeer van deze locaties naar Harderwijk toe.

ZEEWOLDE/BIDDINGHUIZEN, 26-01-2022 -De huidige turborotonde bij de N302 Ganzenweg (Lelystad- Harderwijk) met de N707 Knardijk  (richting Zeewolde) en de N306 Harderdijk (richting Biddinghuizen) voldoet niet meer aan de doorstroomwensen in de huidige tijd. Geregeld staan er files die oplopen tot 20 minuten.

Dit gaan we oplossen door de rotonde weg te halen om een viaduct te maken waarbij de richtingen elkaar niet meer kruisen. Daarom is het nodig om de dijkwegen tijdelijk af te sluiten. Op maandag 21 februari worden de aansluitingen van en naar Zeewolde en Biddinghuizen wel weer open gesteld, maar wel anders dan in de huidige situatie.

Digitale informatieavond

Om geïnteresseerden en betrokkenen goed te informeren organiseren Strukton Civiel en Provincie Flevoland een digitale informatieavond over het project ombouw rotonde Ganzenweg-Knardijk op woensdag 26 januari 2022 om 20.00 uur. Deze avond staat in het teken van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden in 2022, tijdelijke/definitief verkeerssituatie en de mogelijke hinder die hierbij komt kijken.

In verband met uw en onze veiligheid omtrent het COVID-19-virus kunnen we helaas geen informatieavond op locatie verzorgen. Daarom vindt deze avond digitaal plaats door te videobellen in het programma Teams. U krijgt na aanmelding een e-mail van ons met daarin de link naar het programma Teams en eventuele verdere informatie. U hoeft het programma Teams hiervoor niet te downloaden. Wij vragen u om vanaf 19:45 alvast in te loggen zodat wij om 20:00 uur direct kunnen starten met het programma.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. We verzoeken u de volgende informatie in uw e-mail te vermelden:

  • Naam
  • E-mailadres

Blijf op de hoogte

Meer informatie over het project leest u (Ombouw Kruispunt Ganzenweg-Knardijk – Provincie Flevoland | Wegen en vaarwegen (flevowegen.nl), de SMS dienst van Flevowegen, aankondigingsborden buiten en via de advertenties in de lokale kranten.

Mocht u toch vragen hebben kunt u ons bereiken via de e-mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen