UPDATE | ‘Piet Op Pad!’

Foto: FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

UPDATE, 18-11-2021 – Onderstaande activiteit is helaas uitverkocht!

Op zaterdag 27 november wordt in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder de sinterklaasactiviteit ‘Piet Op Pad!’ georganiseerd van 14.30 – 15.15 uur. In ‘Piet Op Pad!’ raakt Piet een schoencadeautje kwijt. Oh nee, wat moet hij doen? Wie komt helpen zoeken?

EMMELOORD, 17-11-2021 – ‘Piet Op Pad!’ is voor een deel een improvisatie-activiteit. Door middel van improvisatie wordt het een interactieve activiteit die met hulp van  kinderen bedacht en gespeeld wordt. De kinderen mogen dingen roepen die de spelers meteen gebruiken. Meespelen mag ook. De kinderen bepalen samen met de spelers waar het verhaal heen gaat. Om welk cadeau gaat het? Waar gaat Piet zoeken? Wie komt hij tegen? De inhoud van de activiteit is deels nog onbekend, maar één ding is zeker: het wordt erg spannend, muzikaal, interactief en humoristisch.

Over ZieZus

ZieZus speelt speciaal in de Sinterklaastijd de activiteit ‘Piet op Pad!’. De acteurs van ZieZus spelen verschillende rollen, zo ook de rol van Piet en Sint. Dit doen ze heel transparant naar de kinderen. Zo heeft Sinterklaas geen baard en wordt er geen schmink gebruikt. Daarnaast worden de kinderen dus actief uitgenodigd ook mee te spelen.

De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Jongere kinderen, ouders en opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het aantal plekken beperkt. Vooraf aanmelden is dan ook verplicht via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de servicebalie in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Per kind mag maximaal één begeleider mee. Begeleiders wordt vriendelijk verzocht 1,5 meter afstand te bewaren en een mondkapje te dragen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen