Isolatie zorgt voor koele woning bij warme zomer

Foto: Energieloket Flevoland

Met de steeds warmere perioden in de zomer is het fijn als het huis wél koel blijft. Een groot verschil kan gemaakt worden door goede isolatie van je dak, buitenmuren en isolatieglas. Daarmee blijft de woning een comfortabele plek, ook in de zomer.

FLEVOLAND, 13-07-2021 – Tips om mee te starten: doe overdag de zonwering omlaag en sluit gordijnen: zo hou je de warmte buiten. Hou ramen en
deuren dicht. Op deze manier stroomt de warmte niet naar binnen. Blijf wel ventileren. Zet ’s avonds laat of vroeg in de ochtend alle ramen tegen elkaar open. Of maak van je platte dak een groen dak, ook dat helpt. Hiervoor is ook een subsidieregeling. Meer informatie? Energieloket Flevoland helpt.

Energieloket Flevoland maakt voor u graag een advies op maat. Op deze manier krijgt u inzicht op welke manier u de woning lekker koel kunt houden. Neem contact op voor een advies op maat gesprek via www.energieloketflevoland.nl/contact.

Gratis en onafhankelijk advies: bel 0320-252004, mail [email protected] of chat via www.energieloketflevoland.nl  of bezoek één van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor nieuws en acties volg ons op Instagram en Facebook.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden