Andela Techniek & Innovatie winnaar ondernemersprijs 2022

Onderneming van het jaar 2022
Onderneming van het jaar 2022
Foto: Jeffrey Korte

Andela Techniek & Innovatie uit Nagele is de winnaar van de ondernemersprijs van Bedrijven voor Noordoostpolder 2022.

EMMELOORD, 13-01-2023 – Oprichter en eigenaar Paul Andela ontving donderdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van BV Noordoostpolder, LTO en gemeente Noordoostpolder de bijbehorende trofee uit handen van wethouder Linda Verduin, tevens voorzitter van de jury. De bijeenkomst werd vlotjes gepresenteerd door Anca Blok van de ondernemersvereniging.

Andela Techniek & Innovatie heeft volgens de jury vooral een krachtig innoverend vermogen. Voor de biologische landbouw ontwikkelde het familiebedrijf bijvoorbeeld een gerobotiseerde wiedmachine, de ARW-912, een oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt Dit is de opvolger van de Andela Solar Weeder, die in heel Europa wordt verkocht.

Alles draait om maatwerk; het vinden van praktische en innovatieve oplossingen op vragen van klanten. De ontwikkeling, productie, verkoop en service worden door het bedrijf zelf gedaan. Het persoonlijke contact met de klant, waar dan ook in Europa, blijft zo gewaarborgd.

Andela Techniek & Innovatie werkt zoveel mogelijk samen met regionale bedrijven, is een erkend leerbedrijf en levert daarnaast haar maatschappelijke bijdrage door de uitbesteding van werkzaamheden aan Zorgboerderij Op de Wurf in Nagele. Kortom; een waardige winnaar van de ondernemersprijs van BV Noordoostpolder.

Meer prijzen

Er werden deze goed bezochte avond meer prijzen uitgedeeld. ’t Voorhuys, waar de nieuwjaarsbijeenkomst ook plaats vond, werd de ambassadeur van de inclusieve arbeidsmarkt. De winnaar van de promotieprijs van de Stichting Promotie Emmeloord en de Groendorpen ging naar de Stichting Boerderijenboeken. Het beste leerbedrijf, de prijs die uitgereikt werd door het ROC werd, is ADMI account.

Over BV Noordoostpolder

BV Noordoostpolder is een vereniging van ondernemers in de Noordoostpolder die enerzijds de belangen van de ondernemers behartigt en anderzijds bedrijfsbezoeken, thema-avonden en netwerkavonden organiseert. Kennis delen en krachten bundelen staan voorop.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen