Verkoop particuliere woningbouwkavels in Luttelgeest Zuid

Foto: mhpublicaties.nl

Aan de zuidkant van Luttelgeest gaan we uitbreiden met nieuwe woningbouwkavels. In het uitbreidingsplan Luttelgeest fase 4 is veel aandacht voor groen. De woningen liggen rondom groene ruimtes en de nieuwe wijk wordt omsloten door een bossingel. In de wijk is ruimte voor verschillende type woningen.

LUTTELGEEST, 04-03-2022 – De uitgifte van de kavels gaat in deelfases. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de loting van nieuwe bouwkavels in deelfase 1 in Luttelgeest. De loting staat voor woensdag 13 april 2022 gepland.

Deelfases

Nadat fase 1 is uitgegeven en verkocht, volgen deelfase 2 en 3. Voor de ontwikkeling van deelfase 2 en 3 moet nog wel een aanvullend besluit op het bestemmingsplan worden genomen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Ruimte voor verschillende woningtypen

Voor de particuliere verkoop zijn in de eerste deelfase 10 kavels beschikbaar. Hiervan zijn er 4 kavels bestemd voor een vrijstaande woning en 6 kavels voor een twee-onder-één-kapwoning. Voor deze particuliere kavels geldt een zelfbewoningsplicht van 2 jaar. Daarnaast zullen er rijwoningen worden gerealiseerd door een ontwikkelaar. Meer informatie over de uitbreiding is te vinden op www.woneninnoordoostpolder.nl/luttelgeest.

In het najaar van 2022 start de gemeente met het bouwrijp maken van de grond. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden voor de jaarwisseling 2022/2023 afgerond. Daarna kan gestart worden met de bouw van de woningen.
Inschrijving voor de loting Vanaf vandaag staan de kavels in de digitale kavelkaart op www.noordoostpolder.nl/luttelgeest.

Op de kavelkaart staan de beschikbare kavels en de specificaties per kavel aangegeven. Inschrijven voor de loting kan via de website tot en met donderdag 31 maart 2022. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente via [email protected] of (0527) 63 39 11.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen