BOUW TOTAAL wint ondernemersprijs 2021

BOUW TOTAAL winnaar Ondernemersprijs 2021
Foto: BVN

Bouwbedrijf Bouw Totaal uit Emmeloord heeft de Ondernemersprijs van 2021 gewonnen. Jurylid Hans Wijnants prees het bedrijf met de woorden: ‘Bouw Totaal is uitgegroeid tot een full-service bouwbedrijf. Het bedrijf bouwt letterlijk voortdurend met haar medewerkers aan het in vervulling laten gaan van de (woon)wensen van haar klanten bedrijven en
particulieren.’

Net als vorig jaar kon ook dit jaar door de maatregelen rondom COVID-19 de uitreiking niet live plaatsvinden. Daarom is besloten om een mooie video van de winnaar te maken waarin de prijs wordt uitgereikt door jurylid en wethouder Economische Zaken Hans Wijnants en BV Noordoostpolder voorzitter Kees van der Sar. Kees: ‘Onderneming van het jaar word je niet zomaar. Er wordt kritisch gekeken naar het innoverend vermogen, de reputatie en creativiteit van de onderneming en ook duurzaam ondernemen en onderscheidend vermogen worden getoetst.’

‘Full service bouwbedrijf’

Het innoverende vermogen van Bouw Totaal zit in haar ontstaansgeschiedenis. Gestart vanuit een schuurtje is een organische groei gemaakt waarin enerzijds veel zelf is ontwikkeld maar anderzijds ook een eigen persoonlijke benadering richting de klant is gekozen.

Het bouwbedrijf werkt hoofdzakelijk met lokale partijen die ook worden gestimuleerd mee te gaan in de verbetering van de processen en kwaliteit. Het bedrijf krijgt goede recensies die veelal uitmonden in mond-op-mond reclame. De directie beschouwt het bedrijf als een grote familie, waarbij de inzet van de ruim 40 medewerkers van grote waarde is.

Vernieuwing zit Bouw Totaal in het bloed. Er wordt efficiënt gewerkt en nieuwe manieren bedacht om te voldoen aan de eisen van de opdrachtgever. Bij het aantrekken en opleiden van personeel wordt nauw samengewerkt met het onderwijs en ook werknemers die extra ondersteuning nodig hebben worden bediend: Bouw Totaal is ‘Buitengewoon Werkgever’. Om de kostprijs laag te houden en de kosten van onderhoud te drukken wordt efficiënt omgegaan met materiaal en wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Afval wordt verzameld en gerecycled en bijzondere aandacht gaat uit naar energieneutraal bouwen. Klanten worden geadviseerd over verwarming, koeling en ventilatie, maar ook over brandveiligheid. Hiervoor is Bouw Totaal erkend met het GreenWorks certificaat.

Het onderscheidend vermogen van de winnaar komt sterk tot uiting in de kwaliteit van het geleverde werk, maar ook in de omgang met personeel, samenwerkende partijen en natuurlijk de klant. De groei van het bedrijf laat zien dat dit in hoge mate wordt ervaren als een persoonlijk betrokken bedrijf.

De video van de uitreiking van de Ondernemersprijs aan Bouw Totaal is te vinden op de website van BV Noordoostpolder: https://bvnoordoostpolder.nl/winnaar-onderneming-van-het-jaar-2021.

Over BV Noordoostpolder

BV Noordoostpolder is een vereniging van ondernemers in de Noordoostpolder die enerzijds de belangen van de ondernemers behartigt en anderzijds bedrijfsbezoeken, thema-avonden en netwerkavonden organiseert. Kennis delen en krachten bundelen staan voorop. ‘BV Noordoostpolder – Samen sterk’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen