Jasper van Os lijsttrekker VVD Noordoostpolder

Jasper van Os, lijsttrekker VVD
Foto: campagnefoto VVD

Jasper van Os is door de leden van VVD Noordoostpolder op 27 oktober 2021 unaniem gekozen tot VVD lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

EMMELOORD, 28-10-2021 – Jasper van Os is sinds maart 2018 lid van de gemeenteraad en is sinds eind 2019 fractievoorzitter. Voordat hij gemeenteraadslid werd was hij ook als burgerraadslid al sinds 2016 bij de fractie betrokken. Hij woont en werkt in Emmeloord en is erg betrokken bij de zaken die spelen in de
gemeente.

“Hij is een sterk debater en weet de VVD-standpunten met succes over te brengen in de gemeenteraad. Hij is ambitieus en zoekt de samenwerking, zowel binnen de eigen partij als met andere partijen, om te werken voor het beste resultaat voor Noordoostpolder”, aldus de fractie.

Van Os reageert: “Ik ben blij en zeer vereerd dat de leden mij tot lijsttrekker hebben benoemd. Ik zie er naar uit met deze mooie club mensen een fantastische campagne neer te zetten en mij ook in de komende vier jaar keihard in te zetten voor de VVD.”

Verkiezingsprogramma VVD

Tijdens de algemene ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. De kern van het programma ‘Samen Sterker Verder’ is dat de VVD staat voor een gemeente om trots op te zijn. De VVD wil daarbij een antwoord geven op de toenemende vraag naar goed en betaalbaar wonen.

“Het bouwen van betaalbare huur- en koopwoningen voor starters, jonge gezinnen en ouderen wordt onze prioriteit. Daarbij willen we de dorpen leefbaar houden en de eigen dorpsvisies laten dienen als leidraad voor hun ontwikkeling.”

Daarnaast zet de VVD vol in op de verbreding van de N50 van Hattemerbroek tot aan Ramspol en de aanleg van de Lelylijn.

“We benutten onze economische en toeristische aantrekkingskracht, we zijn trots op onze sterke agrarische sector die ruimte moet krijgen om zich verder te ontwikkelen. Om een florerende agrarische sector te behouden, is het daarom belangrijk dat boeren niet onnodig gehinderd worden. Ook willen we de kansen door samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven zoals in de maakindustrie volledig benutten.”

Van Os: “De gemeente Noordoostpolder heeft in allerlei opzichten veel te bieden voor onze huidige en toekomstige inwoners, ondernemers en bezoekers. Met een schat aan natuur en water, tien levendige dorpen, een bruisend stadshart en innovatieve ondernemers barst de Noordoostpolder van potentie. De VVD wil samen met de inwoners die potentie benutten en verder uitbouwen”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen