Laatste particuliere woningbouwkavels Bant in verkoop

Foto: Maps Google

Belangstellenden kunnen zich tot en met vrijdag 19 maart inschrijven voor de loting van twintig woningbouwkavels aan de Boshoek en de Raatakker.

Dit zijn de laatste particuliere kavels in het uitbreidingsdeel van het dorp. Inschrijven voor de loting kan tot en met vrijdag 19 maart 2021 via woneninnoordoostpolder.nl/bant. De digitale loting staat op dinsdag 30 maart 2021 gepland.

Verschillende woningtypen

Voor de particuliere verkoop zijn er mogelijkheden voor 16 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen tussen de 297 m2 en 588 m2. Ook worden er later dit jaar projectmatig op twee locaties rijwoningen gebouwd. De verkoop van deze woningen loopt via de projectontwikkelaars. 

“Met deze fase wordt de uitbreiding van Bant afgerond. In de eerdere fase is op twee kavels na, ook alle grond verkocht of onder optie en zijn een aantal prachtige huizen inmiddels bewoond. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe het er straks uitziet als het af is”, aldus wethouder Wiemer Haagsma. Alle informatie over de uitbreiding van Bant is te vinden op woneninnoordoostpolder.nl/bant

In 2022 kan de bouw starten

De gemeente start in het najaar van dit jaar met het bouwrijp maken van de grond. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden in het voorjaar van 2022 afgerond. Dan kan gestart worden met de bouw van de nieuwe woningen. 

Inschrijven voor de loting

De kavels staan in de digitale kavelkaart op woneninnoordoostpolder.nl/bant. Hierin staat aangegeven welke kavels beschikbaar zijn en zijn de specificaties per kavel te vinden. Inschrijven voor de loting kan via de website tot en met 19 maart 2021. 

Voor vragen [email protected] of (0527) 63 39 11. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen