Appartementencomplex op locatie Stiepe in Rutten

Bouwbedrijf Roos gaat 17 appartementen ontwikkelen op de locatie van de Stiepe in Rutten. Het bedrijf won de marktconsultatie voor deze opdracht.

Deze week tekenden Tjerk van Slageren, directeur van bouwbedrijf Roos en wethouder Marian Uitdewilligen de verkoopovereenkomst. Door de komst van het nieuwe MFA in het dorp, kan de functie van dorpshuis in het gebouw van de Stiepe komen te vervallen.

Wethouder Marian Uitdewilligen: “Ik ben blij dat er nieuwe appartementen worden gebouwd in Rutten. Het wordt één van de eerste dorpen met een appartementencomplex. De appartementen komen op een markante plek in het dorp, een prachtige locatie om te wonen.”

In 2021 starten de werkzaamheden

Het ontwerp van B&V Bouwmeesters wordt nu verder uitgewerkt, waarna de vergunningsprocedure van start gaat. Naar verwachting wordt het huidige gebouw in het voorjaar van 2021 gesloopt en kan bouwbedrijf Roos in het najaar van 2021 starten met de bouw. Wie alvast benieuwd is naar een eerste impressie, via deze link vindt u een korte video: https://www.youtube.com/watch?v=igPoFbqbJhI

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden