Gemeenteraad Noordoostpolder weer fysiek van start

Raadszaal gemeente Noordoostpolder
Foto: gem. Noordoostpolder

De gemeenteraad van gemeente Noordoostpolder gaat maandag 24 augustus weer fysiek van start. Publiek kan de vergaderingen nog niet fysiek bijwonen.

Voor de gemeenteraadsvergaderingen die weer fysiek in het gemeentehuis georganiseerd worden, is de raadszaal opnieuw ingericht. De 1½ meter afstand is hiermee gewaarborgd. In verband met beperkte ruimte in de raadzaal is het voor belangstellenden niet mogelijk om vergaderingen bij te wonen.

De vergaderingen kunnen wel online gevolgd worden via de website: raad.noordoostpolder.nl De eerstvolgende raadsvergadering vindt plaats op 14 september.

Overige vergaderingen, zoals van de verschillende commissies op 31 augustus, vinden zowel fysiek als online plaats. Het is mogelijk om tijdens de vergadering in te spreken bij een geagendeerd agendapunt. Aanmelden daarvoor is verplicht. Graag per e-mail naar [email protected] 

Politiek Uurtje

Het Politiek Uurtje gaat ook weer starten. Eens per maand op maandagavond om 19.00 uur in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis. Iedere partij in de gemeenteraad heeft een statafel, waar u uw verhaal kunt doen. Dit kan gaan over iets dat u opvalt, of iets waar u een mening of een idee over heeft. Na het Politiek Uurtje gaan de partijen ieder naar hun eigen fractiekamer om hun standpunten voor de raadsvergadering voor te bereiden.

Het eerstvolgende Politiek Uurtje vindt plaats op 24 augustus. Aanmelden is vanwege de coronamaatregelen verplicht. Graag per e-mail naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden