Online informatiebijeenkomst nieuwe bouwkavels Emmelhage

Nieuwe bouwkavels Emmelhage Emmeloord
Foto: gemeente Noordoostpolder

De gemeente brengt nieuwe bouwkavels in de verkoop in Emmelhage in Emmeloord. Tijdens een webinar op 27 augustus wordt er meer informatie gegeven.

Belangstellenden kunnen zich via woneninnoordoostpolder.nl inschrijven voor de webinar. Het bestemmingsplan ‘Emmeloord – Emmelhage, fase 2’ biedt ruimte voor het realiseren van maximaal 150 woningen in fase 2B. Het gaat om een mix van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen.

Er komen vooralsnog in circa 43 particuliere kavels in de verkoop. Het zijn 15 kavels voor vrijstaande woningen en 28 kavels voor twee-onder-een-kapwoningen. Naast de particuliere kavels zijn er circa 50 projectmatige woningen die ook getoond worden in het webinar.

Tijdens het webinar krijgt u online alle informatie te zien en er is gelegenheid om uw vragen te stellen via de chat. Het webinar is ook op een ,later tijdstip terug te zien.

Inschrijven voor de loting

Tot en met vrijdag 18 september kunt u zich inschrijven voor de loting van de kavels. De loting vindt op 5 oktober plaats.

https://twitter.com/GemeenteNOP/status/1290196047994556423

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden