Parkeren op de Deel 1 augustus weer mogelijk

Voor video klik op tweet onder de tekst.
Foto: printscreen gem. NOP

Aan het straatwerk van het grote parkeerterrein op de Deel wordt eind juli de laatste hand gelegd. Vanaf 1 augustus is het mogelijk op dit vernieuwde parkeerterrein te parkeren.

Het terrein is bereikbaar vanaf Onder de Toren. De route wordt aangegeven met bewegwijzering. Er wordt een looproute aangelegd naar het winkelgebied.

Kleine Deel na bouwvak dicht

Na de bouwvakvakantie, dat is op 19 augustus, begint de aannemer met de uitvoering van de werkzaamheden aan de Kleine Deel. De bestrating wordt dan opgebroken en kabels en leidingen verlegd. Parkeren op de Kleine Deel is vanaf 19 augustus niet meer mogelijk.

De bedrijven en winkels blijven gewoon bereikbaar. Ook het busstation blijft bereikbaar. Wel kunnen buspassagiers tijdens de werkzaamheden enige overlast ervaren.

Horecapaviljoen De Deel

Om de bouw van het horecapaviljoen mogelijk te maken wordt een gedeelte van de Kleine Deel gereserveerd voor bouwopslag en werkruimte.

Vragen of opmerkingen?

De werkzaamheden zullen ongetwijfeld enige hinder opleveren. Uiteraard zorgt de aannemer ervoor dat dit tot een minimum beperkt blijft. Voor vragen: Uitvoerder, de heer. A. Faber, telefoonnummer 06-10371726.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden