Start herinrichting winkelgebied Europalaan

Winkelgebied Europalaan
Winkelgebied Europalaan
Foto: Maps Google

Gemeente Noordoostpolder start met de herinrichting van het winkelgebied Europalaan. Het gebied wordt veiliger en beter voor het verkeer. Het wordt een 30km/uur-gebied en er komt eenrichtingsverkeer in de Scandinaviëlaan naast de Jumbo.

Dit is afgesproken met een werkgroep van bewoners en ondernemers. Op 4 maart begint de aannemer met voorbereidende werkzaamheden in de Rivièralaan. Alle winkels blijven bereikbaar tijdens het werk.

Vanaf 4 maart is de Rivièralaan afgesloten

Er wordt een nieuw riool aangelegd, waarbij afvalwater en regenwater gescheiden worden afgevoerd. Ook komen er parkeerplaatsen langs de straat. Personeel van de winkels parkeert hier, zodat er meer parkeervakken rond de winkels beschikbaar blijven voor het winkelend publiek.

Europalaan rond winkelgebied afgesloten

Vanaf 18 maart gaat de Europalaan vanaf de Rivièralaan tot de Deltastraat op de schop. Deze is gefaseerd afgesloten voor alle verkeer. Een omleidingsroute wordt dan ingesteld. De winkels blijven wel bereikbaar. Ook hier komt een gescheiden riool en er komt nieuwe bestrating. De werkzaamheden duren tot eind juli.

Meer informatie

Voor vragen over de planning kan men terecht op www.noordoostpolder.nl/werk-aan-de-weg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen