Afgewerkt frituurvet geld waard bij milieustraat

Foto: Sander van der Wel

Gemeente Noordoostpolder geeft naast de reguliere waardebonnen voor ingeleverd grof vuil, een extra bon voor wie in januari frituurvet of bakolie inlevert.

Sinds 1 november 2018 krijgen alle inwoners per bezoek aan de milieustraat een waardebon van € 2,- cadeau. De coupons zijn te verzilveren in de webshop van HVC, met een maximum van 10 coupons per adres. De actie loopt tot 1 november 2019.

De hele maand januari ontvangen zij een extra kortingsbon van € 2,- als ze frituurvet of bakolie inleveren bij de milieustraat.

Belang van afval scheiden

Grof afval vormt de basis voor nieuwe producten. Meer dan 70% van het afval dat de milieustraat inzamelt, wordt hergebruikt. Zo wordt een kapotte tuinset weer een nieuw raamkozijn en oude rubberen autobanden weer rubberen tegels in de speeltuin. Daarom is het zo belangrijk dat grof afval naar de milieustraat wordt gebracht, alleen dan kan het worden gerecycled.

Van biozakje tot design prullenbak

Bewust & trendy ecoshoppen kan in de webshop van HVC: handig, makkelijk én goed voor het milieu. In de webshop staan allerlei producten die een duurzaam huishouden makkelijk maken. Van biozakjes tot design prullenbak, van foodhugger tot douchecoach.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen