Top 2000 Stembus komt naar Emmeloord

Foto: NPO2

De Top 2000 Stembus komt woensdagmorgen 6 december naar Emmeloord. Stefan van Breugel wist DJ Gerard Ekdom te overtuigen naar Emmeloord te komen.

Tussen 06.00 en 09.00 uur staat de stembus op het Kettingplein in Emmeloord Centrum. Het programma van DJ Gerard Ekdom wordt vanaf hier live uitgezonden.

Ondernemers rondom het Kettingplein haken hierop aan door hun winkels al om 06.00 uur te openen. Iedereen wordt uitgenodigd een stem uit te brengen op zijn/haar favoriete muzieknummer. Burgemeester Aucke van der Werff brengt dan ook zijn stem uit.

Top 2000 Stemweek

Van 1 tot en met 8 december is de Top 2000 Stemweek van NPO Radio 2. In die week rijden de radio DJ’s met de stembus door heel Nederland om de stemlijstjes van luisteraars op te halen.

Luisteraars konden hun stad of dorp opgeven als locatie voor de stembus die week. Inwoner Stefan van Breugel gaf Emmeloord op en wist de radio DJ in 30 seconden te overtuigen dat ze naar zijn dorp moesten komen.

Kettingplein bol van de activiteiten

Dankzij de samenwerking tussen de winkeliers kunnen bezoekers genieten van gratis koffie met een croissantje op een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt terras. Het Kettingplein is extra aangekleed met vuurkorven en verlichting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen