Inloopbijeenkomst rotonde Moerasandijviestraat – Espelerlaan

De kruising Moerasandijviestraat-Espelerlaan in Emmeloord verandert in een rotonde. In een inloopbijeenkomst  geeft de gemeente meer informatie over de werkzaamheden.

De inloopbijeenkomst wordt gehouden op maandagavond 3 april van 
18.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis in Emmeloord.

Kruising Moerasandijviestraat – Espelerlaan afgesloten voor het verkeer

De werkzaamheden duren van 8 mei tot begin juli 2017. De kruising wordt voor alle verkeer afgesloten, omdat de ruimte te beperkt is om veilig te kunnen werken. 
Het verkeer, ook de bussen, zal met een omleiding om het werk heen geleid worden.

KWS Infra BV uit Zwolle voert het werk uit en is ook aanwezig bij de inloopbijeenkomst. Voorbereidend op het werk worden begin april enkele bomen verplant en ook enkele gekapt. Wie vooruitlopend op de werkzaamheden vragen heeft kan contact opnemen 
met de heer J. Verhage van de gemeente, via 06-48 13 46 60 of [email protected]

Einde aan wachttijden tijdens de spits

De kruising is een belangrijk knooppunt in de verkeersdoorstroming van Emmeloord-centrum en de ontsluiting van de wijk Espelervaart via de Moerasandijviestraat/ Europalaan. Ook de wijken Emmelhage en De Erven gaan profiteren van de rotonde.

Door de rotonde komen de wachttijden voor fietsers en auto’s voor de kruising met de Espelerlaan te vervallen. In het najaar staat er meer werk aan de hoofdinfrastructuur in Emmeloord op de planning. Dan beginnen we met de rotonde Espelerlaan – Koningin Julianastraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen