Pieperfestival trapt af met Kindermiddag 

Poppentheater Inkipinki
Poppentheater Inkipinki
Foto: Ingka van Fulpen

Na het jubileum van vorig jaar, kijkt het jaarlijks terugkerende Pieperfestival uit naar de 21e editie. Van 7 tot en met 11 september staat het centrum van Emmeloord weer op z’n kop.

Tolsma-Grisnich Pieperfestival start traditioneel met de jongsten. Tijdens de kindermiddag, gesponsord door AIN Regiobank Emmeloord, zijn kinderen van twee tot en met veertien jaar oud en uiteraard hun ouders van harte welkom van 13.15 uur tot 16.30 uur.

Tijdens de Kindermiddag vinden er twee optredens plaats. In de grote tent op De Deel kunnen kinderen genieten van een magische tovershow.

Poppentheater Inkipinki wisselt het programma af in de kleine tent. Deze gezellige en interactieve poppenshow is speciaal voor de allerkleinsten. Buiten zal er ook van alles te beleven zijn. Kinderen kunnen zich daar vermaken met onder andere een kinderboerderij, een luchtkussen en een pannakooi.

21 jaar Pieperfestival

Het Pieperfestival is ontstaan in 1996 om het tienjarig bestaan van de provincie Flevoland te vieren. In de daaropvolgende jaren heeft het zich ontpopt tot het festival zoals ze nu bekend staat: een feestelijke week die onlosmakelijk verbonden is met polderse gezelligheid, activiteiten voor alle leeftijden en natuurlijk… gratis friet! Meer informatie over het festival is te vinden op www.pieperfestival.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen