Jan Menting nieuwe voorzitter Profytodsd Tulpenfestival

Tulpenfestival 2019
Tulpenfestival 2019
Foto: STEP Noordoostpolder

De organisatie van het Profytodsd Tulpenfestival hoopt dat het festival in 2021 kan plaatsvinden van 16 april tot en met 9 mei. Onder leiding van de nieuwe voorzitter, Jan Menting van het gelijknamige bloembollenbedrijf in Espel en Creil, kijkt de organisatie naar de verschillende mogelijkheden zodat er op een verantwoorde manier genoten kan worden van de tulpenpracht in Noordoostpolder.

Er zullen weer verschillende routes worden uitgezet. Normaliter zijn er tijdens het Tulpenfestival volop activiteiten voor jong en oud. De organisatie geeft aan dat het op dit moment lastig is om vooruit te kijken naar wat er in het voorjaar 2021 mogelijk is. Over de volledige invulling van het Tulpenfestival wordt daarom de komende maanden nagedacht.

De fotovelden op het Tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad 14 zijn inmiddels ingeplant. Als de tulpen volgend voorjaar in bloei staan, komen de mooie kunstwerken tevoorschijn. De tulpen zorgen in het voorjaar voor een zee van kleur. Voor het jaar 2021 is gekozen voor het thema ‘Tulp-en-Zee’.

Het Tulpenfestival is een evenement van STEP Noordoostpolder (Stichting Evenementen en Promotie Noordoostpolder). Voor het laatste nieuws en de bekendmaking van het programma: www.tulpenfestival.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen