Uw nalatenschap, goed geregeld of probleem voor nabestaanden

Chris Weening
Foto: Flevomeer Bibliotheek

Donderdag 5 november van 19.30 uur tot 21.30 uur geeft Chris Weening een lezing in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Veel mensen worstelen met vragen rondom de afwikkeling van een nalatenschap en de praktijk leert dat dit veel problemen kan geven en zeker niet altijd eenvoudig is.

Nabestaanden zitten in een proces van rouw en verdriet en dan is het vaak moeilijk om allerlei andere zaken ook nog te moeten regelen. Daarnaast komt het regelmatig voor dat onenigheid en verstoorde familieverhoudingen de afwikkeling van eennalatenschap in de weg staan. Chris Weening vertelt deze avond over het testament, het levenstestament, erven en schenken en alles waar je rekening mee moet houden bij de afwikkeling van een nalatenschap.

Over Chris Weening

Nalatenschapscoach Chris Weening uit Emmeloord heeft veel ervaring opgedaan als accountant. Zijn gedegen kennis van financiƫle en fiscale zaken bleek in gesprekken met klanten vaak de basis vooradviezen over nalatenschap. Een opleiding tot nalatenschapsadviseur lag voor de hand en is uitgemond in een succesvol bedrijf op een gebied dat veel mensen liever mijden. Chris Weening heeft in Emmeloord en op Urk al enige tijd een maandelijks inloopspreek uur op iedere vierde maandag van
de maand.

Lezing FlevoMeer Bibliotheek Urk

Niet in de gelegenheid om de lezing in Emmeloord bij te wonen? Geen nood, dinsdag 10 november is Chris Weening van 14.30 uur tot 16.00 uur te gast in FlevoMeer Bibliotheek Urk. De toegang voor beide lezingen is gratis, maar vanwege de huidige geldende maatregelen dient vooraf een plek gereserveerd te worden. Kaarten voor de lezing zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en Urk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden