Voorstelling ‘Moppereend’ tijdens Nationale Voorleesdagen

Foto: Pixabay.com

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt op 14 februari voor de allerkleinsten de voorstelling ‘Moppereend’ opgevoerd in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Ter ere van de Nationale Voorleesdagen heeft Monique Wakker een voorstelling gemaakt naar aanleiding van het prentenboek ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar. De voorstelling wordt voor de peuterspeelzalen apart opgevoerd, maar voor iedereen die ook benieuwd is naar de avonturen van Moppereend wordt de voorstelling ook opgevoerd in de bibliotheek op 14 februari.

“Moppereend” gaat over een eend die erg mopperig is omdat de vijver is opgedroogd, ze heeft niemand om mee te spelen en boven haar hoofd verschijnt een klein grijs mopperwolkje. Ze ontmoet allerlei dieren maar die spelen spelletjes die eend niet leuk vindt, het wolkje wordt groter en groter, totdat het zo groot is dat het uitbarst in een enorme regenbui. Alle dieren spelen in de regen en na de regen komt de regenboog in al haar kleuren.

Er staan twee voorstellingen gepland. De 1e voorstelling is om 14.00 uur, de 2e om 15.00 uur. Via www.flevomeerbibliotheek.nl of aan de balie kan voor kinderen een gratis kaartje worden gereserveerd. Begeleiders hebben geen kaartje nodig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden