Kunstwedstrijd “Montmartre in het Kuinderbos”

Montmartre in het Kuinderbos
Foto: Staatsbosbeheer Kuinderbos

Voor de derde maal op rij organiseert Staatsbosbeheer “Montmartre in het Kuinderbos”. Op zaterdag 15 juni, tijdens Uit-je Tent, pakken amateur kunstenaars hun materialen op om het grote ven op hun eigen, creatieve wijze vast te leggen.

Iedereen start met een ondergrond die door Staatsbosbeheer wordt verstrekt . De deelnemers kunnen kiezen uit een schildersdoek of tekenkarton, beide in zowel klein als groot formaat beschikbaar. De invulling en de te gebruiken materialen is geheel aan de kunstenaar zelf. Voor geïnteresseerden is er een wandelroute uitgezet langs de kunstenaars.

Op zaterdag 29 juni vindt de prijsuitreiking plaats bij de werkschuur van Staatsbosbeheer aan de Hopweg 21 in Bant. De vakjury zal dan een viertal werken belonen met een mooie “bos prijs” met als hoofdprijs een familiedag voor 25 personen inclusief boslunch en bolderwagen- of vaartocht. Daarnaast wordt ook een aanmoedigingsprijs uitgereikt.

De winnende werken zijn de eerste week van juli te bewonderen in de etalage van The Read Shop Marsman in Emmeloord.

Deelname is gratis en inschrijven kan vanaf 15 jaar. Voor meer informatie/inschrijving stuur voor 3 juni een email naar Chantelle Buijtendijk op [email protected].

Kunstworkshop voor kinderen

Jonge amateur kunstenaars (8-14 jaar) die op 15 juni op Natuurkampeerterrein de Veenkuil verblijven kunnen een kunstworkshop volgen bij natuurkunstenares Anja Bosman. Ze gaan met verzameld bosmateriaal en tekenmateriaal een eigen kunstwerk maken.

Deelname kost €1,50. Voor meer informatie/inschrijving stuur voor 14 juni een email naar Chantelle Buijtendijk op [email protected].

'

Reacties

article
21890
Voor de derde maal op rij organiseert Staatsbosbeheer “Montmartre in het Kuinderbos”. Op zaterdag 15
https://noordoostpolder.nieuws.nl/cultuur/21890/kunstwedstrijd-montmartre-in-het-kuinderbos/
2019-05-18T09:07:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/05/18090527/Montmartre-in-het-Kuinderbos_1-e1558163224922.jpg
Kuinderbos, kunstworkshop, montmartre, Uit-jeTent
Cultuur